Egy anyukatapasztalatból, maceragaranciáva!

2013. január 15., kedd

Puha pamut

http://www.facebook.com/trezyscutece



Van sokminden amivel haladni kellene az idén is!
Ha az alábbiak valamelyikét halasztgatod egy ideje, vagy csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítséget nyújt a Tr·ëzy mosható pelenka:

  • Már leszoktatnád a pelenkáról a babádat? De nem megy egyik napól a másikra? Kitűnő segítség ebben a nehézkes periódusban, ha nem csak biliztetéssel próbálkozol, hanem a pelnka is olyan a kisbabádon, hogy segíti a leszokást. A Trëzy pelus belső anyaga pamut, egy idő után érzékeli a gyerek, hogy történt valami a pelusban ami nem a leg kényemesebb.

  • Érzékeny bőrű a kisbabád? Már egy hátizsákra való krémet és minden létező pelenka márkát kipróbáltál? Itt a lehetőség, hogy természetes anyagokba bugyoláld, mégis könnyedén pelenkázd a babádat. A Trëzy pelenkát anyukaként kislányaimon épp ezért fejlesztettem ki, mert nálunk is ez volt a legnagyobb baj. Ezért nem műszálas a pelenka, tiszta pamutból készűl. Méret szabályozása egyedi, kivitlezése modern és strapabíró.

  • Folyton elfogy otthonról a pelenka? Mindig számolgatod, hogy még hány napra elég a pelus? Legtöbbször nagy rohanás, hogy beszerezd időben? Nembeszélve arról, hogy a bevásárló szekeret pelenkavásárlás cimszó alatt minden egyébbel is megtelik? A Trëzy pelus mindig otthon van, megszünteti a folytonos pelenka beszerzés okozta stresszet és jóval kevesebb pénzbe kerűl.

  • Kézben kellene tartani az anyagiakat? Megint elment a pénz, de mire? Észrevétlenűl elfogy, pedig nem is vettem semmi olyant... Ismerem, nálunk is igy kezdődött és akkor átgondoltuk egy kicsit a kiadásokat. Az egyik legnagyobb a pelenkák voltak. Havi átlagos 190 lej. Ami egy évben 2.232 lejt jelent, Egy kisbabát pedig átlagosan két és fél évig pelenkázunk, tehát átlagosan 5000 lejt költünk a pelenkázásra összesen. Nem utolsó, hogy ez a temérdek pénz szemetet termel, ami sok száz évig szemét is marad. A Trëzy pelus egyszeri kiadás, persze kissebb adagonként is megvehetjük és a három évre kényelmesen elegendő húsz darab csak 900 lej.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a mosható pelenka, kérlek írj a trezyscutec@gmail.com cimre. Hívj a 0745993423 telefonszámon.

Csíkszeredában a Li-Lu pelenkakereskedésben megvásárolható. A volt fürdő utca elején, az Indigó mellett.

Moshato pelenkás klubb a facebookon: http://www.facebook.com/groups/336430366454827

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése