Egy anyukatapasztalatból, maceragaranciáva!

2013. január 29., kedd

Ne viccelj DORIS, ki mosná Ma a pelenkát?

Hát Az:

- Aki nem akar egy tonnát szemetelni gyerekenként
- Akinek nincs erre 5000 leje
- Akinek nem mindegy, hogy miben ül a gyereke 24 órát.
- Pamut vagy dioxin?
- Aki leszoktatná végre a pelenkáról
- Akinek érzékeny bőrű babája van....

soroljam még?

- akinek fontos, hogy mindig legyen otthon biztonságból pelenka...

2 megjegyzés:

  1. Szia Doris!

    Lassan egy éve lesz, hogy használom a Trézyket, és írtam róluk egy kis kritikát egyik ismerősömnek. Gondoltam, ha már megirtam, elküldöm neked is, biztos hasznos lesz.

    Azóta sok más pelussal is bővült a készletünk (a kezdeti bambuszos Pop-inek mellé került még Bumgenius Freetime, Wonderoos, Tot Bots bambusz, Little Lamb).
    Elmúltunk egy évesek, és nekünk nincs olyan pelus, ami három óránál tovább bírná, legyen ez szupermárkás vagy sem. Balázs rednkívül sokat pisil, emlékszem a lányomra, neki biztos nem folyt volna ki egyik sem. Ez csak annyit jelent, hogy két és félóránként figyelek, hogy cseréljem.

    A Trézyk a kedvenceink közé tartoznak, igaz, ma már másképpen használom őket, mint az elején, amikor csak három hónaposok voltunk. A Balázs Trézyjei még az első kollekcióból valók, amik nekem igen kedvesek, ezeken patenttal állítható a méret (3 sor), a fazon nagyon csinos, szépen illeszkedik, puha a PUL-ja. A betéten alakítottam, a tetra betétet ma már befogom a később kapott frottír betétekbe, és így ugyan nagy a csomag, de nedvszivása és mérete is ugyanaz, mint a nagyon drága és márkás Wanderoosé. Az oldalsó varrás igen sikerült, nagyon jól véd oldalt a kifolyástól. Egyetlen nagyobb hibája talán a tépőzár lenne, már nem fog nekünk, sőt az Anóé sem, ami újabb és sokkal kevesebbet használtuk. Viszont sokkal jobban tetszett nekem ez a keskeny tépőzár, de nagyobb fülön, ami az első típusnak van, mint a szürke PUL-nak a széles tépőzárja, de rövidebb fülön, talán valami erősebb tépőzár kellene vagy patentek. Az igazság az, hogy sok mosással mindkét peluson kigyengült. Most tél van, s a harisnya összefogja, alváskor meg nem mozog annyit, de tavaszra tervezem, hogy rávarrok egy erősítést.

    A szürke típusú Trézyt ugyan Balázson nem próbáltam, Anónak kicsit nagynak tartom a lábaközét, és nem épp olyan csinos, mint a fehér patentos Balázson, a fülét rövidnek gondolom, és a PUL sem olyan puha, mint a másik, viszont kívülről szimpatikusabb, amiatt, hogy olyan bársonyos. Anó szerencsére már a nyár óta nem pisil bele, mert úgy-e varázsereje van, emiatt nem is teszek bele frotír betétet, csak egy vékony tetrát, a frotírokat áttettem a Balázséba, de nem akar megválni tőlük, mert attól tart, ha Trézy nem lesz rajta, akkor belepisil, pedig egyszer sem történ meg azóta. Hozzánőtt Trézy.

    Kb. ennyi, remélem hasznos.

    Üdv.
    Márta

    VálaszTörlés
  2. Bátran küld vissza és kicseréljük a tépőzárt. KÉszűl az erősebb tépőzáras változat és a patentos is tervben van.

    VálaszTörlés