Egy anyukatapasztalatból, maceragaranciáva!

2013. október 23., szerda

Nyerj Trezy pelust:

MÁR CSAK KÉT NAP ÉS SORSOLOK:
200-an iratkoztak fel, ne maradj le Te se!

"Jelenleg hasznaljuk a 7 honapos babankkal a Trezy pelust, nagyon orultem mikor tudomast szereztem rola, az elso dolgom az volt , hogy beszereztem. Orulok annak, hogy pamut anyag lehet a babam boren es tisztabban tarthatom a kornyezetem ezaltal.Azert is iratkoztam fel, mert nagyon szeretnek meg a pelusbol, csak sajnos nehezen tudom megengedni magamnak, kis jovedelembol nehez sporolni.
Viszont sok sikert szeretnek kivanni ebben a tarsadalomra nezve hasznos munkaban es sok egeszseget a celok megvalositasaban.
Napsuteses, derus napot kivanok mindenkinek."
Melinda

Október 30.án kisorsolok egy 3 darabos Trezy csomagot.
itt feliratkozhatsz a hirlevélre:http://www.trezy.ro/hu



3 megjegyzés:

  1. két gyereket pelenkázok moshatóval egyszerre, a nagyobb leszokóban van:) még nem próbáltam a Trezy-t, de már megtapintottam, és szeretném,ha a babáim popsija is tapintaná:) köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Olvasva a kommenteket, visszajelzéseket, nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Sára lányom lassan 2 és fél éves, de sehogy sem akar leszokni a pelenkáról. Jól elüldögél most már a vécén, de még nem sikerült semmi bele. Sajnos a pelenka egyáltalán nem zavarja. Pedig négy gyermekünk közül a két nagyobb ennyi idősön már szobatiszta volt. Ráadásul a 10 hónapos Mátét is pelenkázom, ami anyagilag is eléggé megterheli a családot. A nagyobbaknál használtam hagyományos rongy pelust, de ez most , kettővel, képtelenség, rengeteg mosást jelentene. Vagyis nagyon jól jönne legalább a nagyobbnak a leszoktató pelenka, de sajnos nem tudnánk egyszerre ennyi pénzt kiadni. Hátha szerencsénk lesz most :)
    Minden tisztelettel és csodálattal: Ferencz Ildikó, Csikmenaság

    VálaszTörlés
  3. Olvasva a kommenteket, visszajelzéseket, nagyon felkeltette az érdeklődésemet a Trezy pelenka. Sára lányunk 2 és fél éves, de sehogy sem akar leszokni a pelenkáról, pedig négy gyermekünk közül a két nagyobb ennyi idősen már szobatiszta volt. Most már jól elüldögél a vécén, de még semmi sem sikerült bele, sőt, sajnos, a pelenka egyáltalán nem zavarja. Mivel a 10 hónapos Mátét is pelenkázom, ez elégé megterheli a családot, de még igy sem tudnánk megengedni magunknak, hogy egyszerre kiadjunk ennyi pénzt Trezy pelenkára. Pedig legalább a nagyobbnak jó volna a leszoktató pelenka, hogy felgyorsitsuk a "folyamatot". A nagyokkal használtam hagyományos rongy pelenkát, de az most képtelenség lenne, annyit mosni! Hátha szerencsénk lesz a sorsoláson... :)
    Tisztelettel és csodálattal: Ferencz Ildikó, Csikmenaság

    VálaszTörlés