Egy anyukatapasztalatból, maceragaranciáva!

2013. július 3., szerda

Vélemények, visszajelzések a Trezy mosható pelenkáról



"Szeretnek meg vasarolni pelust... 10 db/os csomag van?
Kirobaltunk mar pop-in pelust, little lambet de egyik se valt be... a kisfiam szalad el ha peuscsererol van szo, sirva teszuk fel a papirpelusokat, de ha meglatja a trezy-t, maszik fel az agyra magatol es fekszik le hogy tegyuk fel...
es csupan 3 trezink van, igy egy napra sem eleg ez a mennyiseg..." S.ZS.
Szia.
Képzeld, ma az 1 éves 10 hónapos lányomra nem lehetett feladni már az eldobható pelenkát, nyuszikás kellett neki. És a virágos sem jó, csak a nyuszikás. Szorította kicsit, hátul, a betét :) Aztán engedtem a gumiból s minden rendben volt. A pisist meg levette s hozta nekem, feltartva és mondta h pisis. :) Egyébként annyira szereti õket, h nem akarjs cserélni sem, nem baj, h már piszkos. :(

Na, szép napokat!  M.
Sziasztok!
Parnapja kezdtünk moshatópelusozni a másfél éves fiammal. Nem tudtam eldönteni, hogy melyik fajta lenne nekünk a legjobb ezert vettem 3 felet. A trezy-t, pop-int és littel lamb aio pelenkáját. A pop -in nem igazan vált be, a 13 kilos fiamra eppen, hogy feltudom tenni. Éjszakai betettel nem is tudom feltenni, szorítja. A little lamb tetszik, szép színes, kényelmes a fiam szamara, és meg nőhet is bele, ami negatívum, hogy nem pamut v bambusz az a felület ami a bababőrével találkozik ( mikropolar) és mintha nem bírna annyi ideig mint a trezy. A trezy tetszik, eddig nem volt vele balesetünk, gyorsabban szárad a flotir belső, mint a többibe a piskóta betét. A próbacsomagba kaptunk egy patentos változatot is, de a tepozarosokat jobban szeretem, mert a patentok belsőrésze nyomot hagy a pici bőrén és nem is tudom annyira jól feltenni, mint a tépőzárasat... így első pár használat után ezek a tapasztalataim...





"Bună ziua, îmi cer scuze de deranj, dar nu mă pot abține când fetița mea începe să facă treaba mică la oliță după doar o săptămână de trezy (zezy cum zice Ea:).
Nu mă aștept la rezultate pozitive într-un timp așa scurt..." Alexandra.S.

"cu ariciul la maxim după o vreme nu mai fie foarte fixe pe funduleț" Alexandra.S.


 "az az igazság, hogy Sárának a bőre nagyon érzékeny és nem bírja az eldobható pelenkát. a doki néni mondta, hogy váltsak textilre és minden rendben lesz. azóta egész nap azt használjuk és telejesen jó" K.Enikő






"Lassan egy éve lesz, hogy használom a Trézyket, és írtam róluk egy kis kritikát egyik ismerősömnek. Gondoltam, ha már megirtam, elküldöm neked is, biztos hasznos lesz.

Azóta sok más pelussal is bővült a készletünk (a kezdeti bambuszos Pop-inek mellé került még Bumgenius Freetime, Wonderoos, Tot Bots bambusz, Little Lamb).
Elmúltunk egy évesek, és nekünk nincs olyan pelus, ami három óránál tovább bírná, legyen ez szupermárkás vagy sem. Balázs rednkívül sokat pisil, emlékszem a lányomra, neki biztos nem folyt volna ki egyik sem. Ez csak annyit jelent, hogy két és félóránként figyelek, hogy cseréljem.

A Trézyk a kedvenceink közé tartoznak, igaz, ma már másképpen használom őket, mint az elején, amikor csak három hónaposok voltunk. A Balázs Trézyjei még az első kollekcióból valók, amik nekem igen kedvesek, ezeken patenttal állítható a méret (3 sor), a fazon nagyon csinos, szépen illeszkedik, puha a PUL-ja. A betéten alakítottam, a tetra betétet ma már befogom a később kapott frottír betétekbe, és így ugyan nagy a csomag, de nedvszivása és mérete is ugyanaz, mint a nagyon drága és márkás Wanderoosé. Az oldalsó varrás igen sikerült, nagyon jól véd oldalt a kifolyástól. Egyetlen nagyobb hibája talán a tépőzár lenne, már nem fog nekünk, sőt az Anóé sem, ami újabb és sokkal kevesebbet használtuk. Viszont sokkal jobban tetszett nekem ez a keskeny tépőzár, de nagyobb fülön, ami az első típusnak van, mint a szürke PUL-nak a széles tépőzárja, de rövidebb fülön, talán valami erősebb tépőzár kellene vagy patentek. Az igazság az, hogy sok mosással mindkét peluson kigyengült. Most tél van, s a harisnya összefogja, alváskor meg nem mozog annyit, de tavaszra tervezem, hogy rávarrok egy erősítést.

A szürke típusú Trézyt ugyan Balázson nem próbáltam, Anónak kicsit nagynak tartom a lábaközét, és nem épp olyan csinos, mint a fehér patentos Balázson, a fülét rövidnek gondolom, és a PUL sem olyan puha, mint a másik, viszont kívülről szimpatikusabb, amiatt, hogy olyan bársonyos. Anó szerencsére már a nyár óta nem pisil bele, mert úgy-e varázsereje van, emiatt nem is teszek bele frotír betétet, csak egy vékony tetrát, a frotírokat áttettem a Balázséba, de nem akar megválni tőlük, mert attól tart, ha Trézy nem lesz rajta, akkor belepisil, pedig egyszer sem történ meg azóta. Hozzánőtt Trézy.
" SZ.M.



" élvezettel használom, bár körülöttem mindenki hibbantnak tart, de nem zavar
a férjem kezd rájönni hogy nem olyan rossz mert hónaponta félreteszem a pénzt amit pelenkára költenék, és szépen látványosan gyülögethagylak, mert lejárt a mosógép, szép napot kívánok" I. Roth

"Kevesebb, mint 3 hét alatt csupán 4 Trézy moshatópelenka használatával szobatisztává vált a két éves kislányom. Leszoktató pelenkaként használtam, ami azt jelenti, hogy eldobható pelenka helyett mindig mosható pelenkát adtam rá, így mindig érezte, amikor bepisilt, és zavarta, ezért szólt. Pampers viselése alatt mindig száraz volt a feneke. Ha bugyit adtam volna rá, ugyanúgy szólt volna, ha bepisikált, csak a bugyin kívül a harisnya, a nadrág, néha még a szőnyeg is pisis lett volna, ami sok plusz munkát okoz. A Trézy külsője nem ázik át, így csak a feneke lett nedves. Aki szobatisztaságra akarja tanítani a gyerekét, annak ajánlom, hogy próbálja ki." K. J. 
 
"Na, hát nagy sikerélményem volt a reggel: kb este 9 órától reggel fél 8-ig bírta a pelenka, két betéttel, nem ázott egy kicsit sem át. Lehet jól helyeztem el a betéteket, vagy a méretet állítottam jól. Elalvás előtt pedig a leány vagy ötször is ivott, nagyon vártam a reggelt mi lesz. :D Persze volt olyan is, hogy nappal másfél óra után megnedvesedett a bodyja. Ilyenkor állítok a méreten is, ha úgy gondolom az is lehetett gond.
Egy tízes csomagot elő is készíthetsz. Most már csak azon gondolkodom még, hogy tízes legyen-e vagy húszas...?"
 



Megrendelheted a trëzy pelenka csomagodat Ide Kattintva
Vagy telefonon a 0743134891 számon.
Kövess minket a facebookon: www.facebook.com/trezyscutece

5 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy én leszek az első aki negatívumot írok a pelenka méretére vonatkozóan. A kislányom 20 hónaposan 13 kilós, és a pelenka alig éri át a derekát, bizony küszködök, hogy fogjon is a tépőzár és, hogy sérülés sem legyen a bőrén. Azon gondolkoztam, hogy vagy még tépőzárat varratok elől a fülek végéig, vagy patentot.

    VálaszTörlés
  2. Ha visszaküldi kedves Vásárló a 537230 Pauleni Ciuc nr. 5 postacimre, akkor szívesen kicserélem a tépőzárat patentre. már nem gyártunk patentosat pont amiatt, hogy többen kérték a tépőzár javítást

    VálaszTörlés
  3. javítás: nem gyártunk már Tépőzárast

    VálaszTörlés
  4. Én sem akarok negatív dolgot írni, mert csodálom a Trezy-t. Nagyon ügyes, csak elismerést érdemel. És mégis valamit kifogásolok, és muszály megírjam. Rendeltem egy hármas csomagot, mellé pedig egy betétcsomagot. A betétek méretére kicsit jobban oda kellene figyelni, ugyanis nem mindegyik egyforma nagyságú. (A pamut betétekről beszélek. A bambuszok rendben voltak.) A pamutok jóval hosszabbak, mint maga a pelus. Sehogy sem lehet úgy hajtogatni őket, hogy ne csüngjenek ki a pelenkából. Nem úgy, hogy kicsit kilátszanak, hanem rendesen kimarad belőlük egy jókora rész. Nemcsak, hogy idétlenül nézne ki, ha a gyerekre adnám, de szerintem zavarná is, nyomná a kis hátát. :( Egyelőre csak a bambuszbetéteket használjuk.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm,a véleményt ezek a kifogások segítik a fejlődést! a pozitívak meg erőt adnak hozzá:)

    Nos, valószínű kicsi a babád milyen bátor vagy, hogy idejáben elkezdtél moshatózni! Meglásd ahogy nő és egyre jobban elterül benne a betét. Addigis elől tűrd be egy kicsit a betétet, hogy ne lógjon ki.
    Illetve bármi más leleményes anya tipped kialakul menet közben, akkor idr majd meg. Nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés