Egy anyukatapasztalatból, maceragaranciáva!

2013. február 7., csütörtök

A Trëzy pelus és a nyugati mosható pelenkák


Az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján, ami 3 évet és 25o családot jelent):

I.1. Anyagát tekintve, nagy előnyben van a Trëzy, más forgalomban lévő pelenkákhoz képest. Ugyanis,  valóban 1oo% pamut anyagból készűl az a rész ami a baba bőréhez ér.

I.2. A Trëzy pelenkák kétszer olyan gyorsan száradnak, mint versenytársaik. Ez az anyagnak, a zsebes tipusnak valamint a betét prefold mivoltának köszönhető.

I.3. A Trëzy pelenkák sokkal kissebb csomagot képeznek a babán, mint mosható versenytársaik.

I.4. A Trëzy pelenkák méretszabályozása, nagyon előnyös és pontosan állítható. A combrész gombos gumival való ellátása lehetővé teszi, hogy egészen precízen a gyerekre szabályozzák a pelenkát, igy a nedvesség kiszivárgását lehetetlenné téve. Mindezt ugy, hogy nem növeli meg a pelenka volumenét, vagyis megközelítően ugyanolyan kis csomagot képez a babapopsin, mint az eldobható pelenka.

I.5. Mindezek mellett a A Trëzy pelenkákat helyi termelő készíti. Ez a tény eszmei értéke mellett, az árában is megnyilvánul.  a Trëzy 45 lej.

I.6. Fetűnő, egyedi dizájn-ja a Trëzynek személyiséget ad, ez által feltűnő a tömegportékák között.

I.7. Valós, 3 éves garanciát vállalunk a Trëzy pelenkákra.

I.8. Tekintve, hogy fiatal a Trëzy, nem titok, hogy van néhány hátránya lehetne hatékonyabb a szívóhatása, ezért most dupla betétet érdemes használni a nagyobb szívóhatás érdekében. Hamarosan bambusz betétje lesz. A dizájn is tökéletesítés alatt áll.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése