Egy anyukatapasztalatból, maceragaranciáva!

2012. október 26., péntek

jó jó, de mennyibe kerűl ez a Trëzy?



Tudtad, hogy A Trézy pelenkák egyrészes, zsebes típúsú pelenkák, ami azt jelenti, hogy minden pelenkához egy betét jár, de a szívóhatás növelésére több betétet is lehet használni.
Anyagát tekintve a betét 100% pamut-flotír, míg a pelenka többi része vászon és egy spéci lélegző  és nedvesség vissztartó PUL.

A legkissebb kiszerelésünk a kezdő csomag, ami 3 darab pelenkát tartalmaz mindenikben egy-egy betéttel.
Ezt kimondottan kísérletező szülők számára állítottam össze, kényelmes lehetőséget nyújt a Trézy pelenka próbálgatására. Ennek a csomagnak az ára 135 lej

 Pót csomagunk azoknak szól akik felváltva használnak mosható és egyszer használatos pelenkát, ebben a csomagban 10 Trézy pelenka van, 1 csomag lebomló papír betét mely a kaki eltávolítását könnyíti meg és 2 éjjszakai plusz betét. ára 450 lej. (nem mellékesen itt egy gyerek pelenkázása alatt 2-3 ezer lejt spórolunk meg az eldobhatós pelenkához viszonyítva.)

 A teljes Trézy csomag 20 pelekával szolgálja ki a pelenkázás időszakát, megkönnyítve a gyakori mosás terhét, kisbabánk popsiját természetes anyagokban tartja szárazon 3-4 órán keresztűl, megsórolhatunk 4-5 ezer lejt és 3 tonna szemetet. A teljes csomag 20 pelenkával, 5 éjszakai betéttel és egy csomag papír betéttel 900 lejbe kerűl.

3 éves garanciával valamit pénzvisszatérítéses jótállásal buzdítjuk kedves érdeklődőinket, hogy döntsenek környezetbarát ajánlatunk mellett.

Vásárolj Most, hát mire várnál?



2 megjegyzés:

  1. hányszor kell kimosni a 2-3 év alatt? Mennyibe kerül a víz és a mosószer? Mennyi vizet használunk el? Ilyen számításokat végzett valaki?

    VálaszTörlés
  2. Szia, egyel előbbi bejegyzésben van egy program amivel ezt pontosan ki lehet számolni nézd csak itt alább a link (sajnos a pampers gyár fogyasztásához nincs még linkem:)

    -http://trezymoshatopelenka.blogspot.ro/2012/10/kiszamolnad-hogy-mennyibe-kerul-mosas.html

    VálaszTörlés