2013. június 29., szombat

Kik használják ezt a Trëzy pelekát és miért?

- Kisbabát váró családok, akik természetes anyagokat választanak saját használatra is, igy mi sem természetesebb mint, hogy 24 órán keresztül pelenkában ülő kisbabájuknak is hasonló anyagokat tudnak elképzelni és nem műanyagot.

- Természetbarát, környezettudatos családok, akik például a vászon tasakot preferálják a műanyag "punga" helyett. Bár van egyszer használatos tányér mégis a moshatót részesítik előnyben. Ez a pelenka is azért mosható, hogy ne produkáljunk egy tonna szemetet mindenik kisbabánk pelenkázása után!

- Érzékeny bőrű kisbabás családok, ahol rögtön jelez a kisbaba bőre, hogy nem kéri a müanyagba rejtett dioxint és poliakril zselét. A trezy pelenka 100% pamut.

- 2 éves korú kisgyerekes családok, akik könnyedén le akarják szoktatni a pelenkáról a babájukat.

- Előre tervező családok akik kiszámolták már, hogy egy kisbaba után minden pelenkázáskor eldobott pelenka a harmadik év végére kidobott 5000 lejt jelent összesen.

- Azok a családok akiket zavar, hogy sokszor pont akkor fogy el a pelenka amikor a legsürgősebb, így beszereznek pár Trezy pelenkát és az mindig otthon marad, biztonságot ad.

- Akik pedig jól ismerik a moshatózást azért szeretik a trezy-t,mert megbízható, egyedi combgumirozása miatt nem szivárog, strapabíró, anyuka tapasztalatból fejlődik, erdélyi termék, és maceragaranciás!



Nézd meg a trëzy pelenka csomagokat,  ide kattintva neked melyik tetszik?

Vissza a facebookra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése